FOTBAL: Dumitru Dragomir: "FIFA şi UEFA ne pot da afară din competiţii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, joi-seară, pentru sptfm.ro, că a fost îngrozit de evenimentele petrecute la meciul de fotbal dintre FC Argeş şi Dinamo, scor 5-2, din etapa a 34-a a Ligii I, atunci când suporterii oaspeţilor au pătruns pe gazon.

„Dacă nici de data asta cei care au intrat pe teren nu plătesc, atunci e ceva în neregulă cu noi. Eu am fost îngrozit. Acest lucru este fară precedent şi aici este vorba de respectarea legii. Nu este de vină  Jandarmeria pentru că ei i-au luat, însa e de vina cine le dă drumul. Am să propun ca nicio galerie să nu mai însoţească echipele în deplasare timp de un an de zile, aşa cum au făcut şi alţii în străinatate”, a precizat Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF a mai spus: „Am făcut o lege împotriva huliganismului, dar nu se aplică. FIFA şi UEFA pot sa ne scoată definitiv dacă cineva dă aceste imagini mai departe. Un huligan intrase să bată un jucator, aţi mai auzit de aşa ceva? Incredibil! Chiar nu-mi vine sa cred! Din pacate mass-media tace. Ar trebui poze prin toate ziarele, pentru ca aceia care au intrat pe teren sa fie identificati. Unul dintre ei putea sa aibe un cutit la el si sa atace fotbalistii”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite