FIFA: "România i-a găsit urmaş lui Hagi. El este Stancu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul FIFA i-a dedicat un articol lui Bogdan Stancu, lăudîndu-l pe atacantul lui Galatasaray pentru seriozitatea şi talentul său.

"A trecut mult timp, dar se pare că România a găsit un înlocuitor pentru Gheorghe Hagi, Iuliu Bodola sau Anghel Iordănescu, cei trei marcatori principali ai naţionalei tricolore.

Din august, echipa naţională a României include un jucător care pare capabil să realizeze lucruri mari, deşi are doar 23 de ani. Atacantul despre care vorbim este Bogdan Stancu.

A progresat constant la nivel de club şi a reuşit să-şi arate talentul. Ca pentru mulţi alţi jucători, atracţia capitalei a fost decisivă, el ajungînd să joace pentru Steaua Bucureşti. Poreclit "Tomcat" pentru viteza şi agilitatea sa, Stancu a fost remarcat şi de selecţioner, care l-a convocat la naţională.

După ce a marcat 13 goluri în 18 meciuri a simţit nevoia unei noi provocări, care s-a numit Galatasaray. Giganţii turci au oferit 5 milioane de euro pentru Stancu, iar el i-a răsplătit deja prin goluri.

Dacă va continua aşa, se pare că pasionalii fani turci şi-au găsit un nou idol, iar România un urmaş demn care să-i doboare recordul sub tricolor, dar şi la Galatasaray".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite