Spania: Suporterii FC Arsenal vor avea o zonă de distracţie la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 5.000 de suporteri ai FC Arsenal sunt aşteptaţi la Barcelona
Peste 5.000 de suporteri ai FC Arsenal sunt aşteptaţi la Barcelona

Primăria Barcelona a amenajat o zonă de distracţie pentru suporterii FC Arsenal, cu ocazia meciului pe care îl vor disputa FC Barcelona şi FC Arsenal.

În capitala Catalunyei sunt aşteptaţi astăzi peste 5.000 de suporteri ai FC Arsenal. Ei vor asista la meciul pe care echipa lor favorită îl va disputa împotriva echipei FC Barcelona, pe data de 6 aprilie, începând cu ora 20.45 (ora Spaniei), în cadrul Champinos League.

Sute de agenţi ai Gărzii Urbane vor patrula astăzi, în zona Puerto Olimpico şi a stadionului Camp Nou, pentru a preveni incidentele nedorite. Cu ocazia meciului, metrourile vor circula până la miezul nopţi, la fel ca autobuzele de pe liniile 15, 43 şi 56, care îşi vor mări orarul în funcţie de numărul călătorilor. De asemenea, vor fi puse în circulaţie autobuze pe liniile speciale Camp Nou, Plaza Catalunya şi Camp Nou-Mossen Cinto Verdaguer.

Potrivit ziarului „El Pais", Primăria Barcelona a creat o zonă de distracţie, autorităţile locale încearcând astfel să limiteze accesul suporterilor în oraş.

Aflați unde se află această zonă și care sunt dotările, respectiv orarul ei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite