VIDEO: Barcelona a cucerit Supercupa Spaniei: 3-2 în manşa a doua cu Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona şi-a trecut miercuri în palmares a zecea Supercupă a Spaniei, după ce a învins, miercuri seara, în manşa a doua, pe Nou Camp, pe Real Madrid, cu scorul de 3-2 (2-1), în meciul-tur scorul fiind egal: 2-2.

În partida de miercuri seara, încheiată după miezul nopţii, golurile învingătorilor au fost marcate de Iniesta (min. 14) şi Messi (44, 87), pentru Real înscriind Cristiano Ronaldo (19) şi Benzema (81).

Aşa-numitul El Clasico a devenit, din păcate, un veritabil război, ultimul meci încheindu-se într-o încăierare generală, din cauza unui fault grosolan al lui Marcelo împotriva noului jucător al Barcelonei, Fabregas.

Cele două tabere s-au bruscat timp de 5 minute, lăsând o impresie deplorabilă, de rău augur pentru continuarea acestui derby de mare tradiţie. De altfel, Real Madrid, o mare echipă a fotbalului spaniol şi european, a lipsit de la premiere, fapt fără precedent în fotbalul de înalt nivel.

Ultima victorie a Realului în faţa marii rivale data din 7 mai 2008 (Real Madrid - FC Barcelona: 4-1: Raul '12, Robben '20, Higuain '62, Van Nistelrooy '77-penalty / Henry '86), iar ultima victorie pe Camp Nou, din 23 decembrie 2007 (FC Barcelona - Real Madrid: 0-1: Baptista '36).

Aceasta a fost cea de-a 64-a victorie a Barcelonei în faţa rivalilor, care au câştigat, totuşi, de 68 de ori în faţa catalanilor din totalul de 163 de jocuri. 

Urmăriţi rezumatul meciului de pe stadionul Camp Nou

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite