FC Barcelona - Arsenal 4-1. Extraterestrul Messi a marcat toate golurile spaniolilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi (stânga), asul  de pe „Nou Camp“
Messi (stânga), asul de pe „Nou Camp“

Seară magică a lui Messi în Liga Campionilor. Argentinianul a marcat toate golurile Barcelonei în victoria cu Arsenal (4-1), care i-a trimis pe catalani în semifinale. Echipa spaniolă va juca în penultimul act cu Interul lui Chivu.

Chivu s-a calificat cu Inter în semifinalele Ligii Campionilor

Echipa din Londra a început în forță partida de pe ”Camp Nou”. Nici nu avea altă soluție după remiza (2-2) din manșa tur. Elevii lui Arsene Wenger s-au năpustit spre poarta catalanilor deciși să marcheze repede. Golul lui Bendtner (18), care a amuțit asistența (95.000 de spectatori), o transforma pe Arsenal în favorită la calificare,

Ce a urmat însă e mai greu de povestit. Rănită în orgoliul propriu, Barcelona a ieșit la joc și înce- încet a luat-o la bani mărunți pe Arsenal. Cu un Messi magistral, de-a dreptul impecabil, catalanii au restabilit egalitatea după numai trei minute prin reușita argentinianului. El și-a continuat momentul de magie până la finalul întâlnirii. A mai punctat de trei ori (37, 42 și 88), toate reușitele venind la capătul unor faze incredibile realizate de către Lionel.

Barcelona s-a calificat astfel în semifinale acolo unde va da piept cu echipa lui Chivu, Inter Milano. Ambiția catalanilor este aceea de a juca finala UCL, care va fi găzduită de stadionul rivailor din campionat. Pentru fanii lui Real ar fi o umilință ca Barca să câștige Liga chiar pe Santiago Bernabeu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite