Un fost vânzător de parfumuri a ajuns președinte la FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandro Rosell a câștigat aseară alegerile la o diferență clară. El a obținut cel mai mare procent de voturi din istoria clubului catalan.

Noul președinte al clubului FC Barcelona, începând cu 1 iulie va fi Sandro Rosell. Acesta a câștigat aseară alegerile pentru funcția de președinte al grupării catalane, obținând 35.021 de voturi, adică 61,34% din voturile alegătorilor, anunță "La Vanguardia".

Sandro Rosell s-a impus în fața contracandidaților săi - Agusti Benedito, Marc Ingla și - Jaume Ferrer la o diferență clară de voturi. Procentul său este cel mai mare obținut vreodată la alegerile pentru președinția clubului, el depășindu-l chiar și pe cel obținut în 2003 de actualul președinte, Joan Laporta (52%).

În vârstă de 46 de ani, Sandro Rosell aspira de mult timp la președinția FC Barcelona, după ce în 2005 a părăsit postul de vicepreședinte din cauza unor divergențe de opinie cu Laporta. Căsătorit și cu două fete, el provine dintr-o familie de burgezi, cu încă patru copii, a cărei avere este estimată acum la 250 de milioane de euro. Primul post de muncă al lui Sandro Rosell a fost de vânzător de parfumuri.

Vezi pe adevarul.es ce parfurmuri vindea la început Sandro Rosell și cum a ajuns să lucreze apoi pentru Nike

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite