VIDEO: FC Barcelona a umilit-o pe VfB Stuttgart, echipa lui Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formația lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-0 la capătul unui meci senzațional, făcut în fața unei echipe care nu a arătat mare lucru.

FC Barcelona este singura echipă spaniolă care-și continuă lupta în Liga Campionilor la fotbal, după ce în această seară a învins categoric pe VfB Stuttgart (scor 4-0), formația lui Ciprian Marica. Golurile au fost marcate de Messi (13, 22), Pedro (60) și Bojan (89).

Pusă în gardă de eșecurile neașteptate ale Realului și Sevillei, eliminate de Olympique Lyon, respectiv ȚSKA Moscova, formația catalană a tratat partida cu interes maxim. Tehnicianul Pep Guardiola a pregătit excelent jocul, trimițându-l în teren, încă din primul minut, pe francezul Thierry Henry și ținându-l pe bancă pe suedezul Zlatan Ibrahimovici.

Jocul Barcei a câștigat în viteză, campioana en-titre aducându-ne aminte de prestațiile excelente din sezonul trecut. Iar absența din lui Xavi (accidentat), a trecut practic neobservată. Mașina de fotbal catalană a funcționat perfect, având în Messi conducătorul ideal care o poate duce spre finala de pe "Santiago Bernabeu", stadionul rivalilor de la Real Madrid.

Vezi VIDEO pe adevarul.es

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite