FOTBAL: Rapid cere schimbarea asistentului Popa la meciul cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Rapid cere schimbarea asistentului Popa la meciul cu FC Vaslui
FOTBAL: Rapid cere schimbarea asistentului Popa la meciul cu FC Vaslui

Clubul Rapid doreşte schimbarea arbitrul asistent Ionel Popa (Paşcani) de la meciul cu FC Vaslui, programat duminică, de la ora 18,00, în Bucureşti, în etapa a şasea a Ligii I.

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă formată din Augustus Constantin (la centru), Cristian Nica, Ionel Popa şi Victor Berbecaru (arbitru de rezervă).

Clubul Rapid solicită schimbarea arbitrului asistent Ionel Popa, care ar reveni la un meci al Rapidului aproape imediat după o suspendare dictată tocmai în urma unui joc în care a defavorizat formaţia din Giuleşti.

''Arbitrul din Paşcani a permis executarea neregulamentară, chiar sub ochii săi, a unei aruncări de la margine din care s-a marcat golul cu care Unirea Urziceni a învins pe Rapid cu 1-0, în etapa a II-a din actuala ediţie a Ligii I. Popa a fost oprit de la delegări timp de două etape, ca pedeapsă pentru vicierea rezultatului de la Urziceni'', susţine clubul giuleştean.

Antrenorul Viorel Hizo are probleme în alcătuirea unui ''unsprezece'' pentru jocul de duminică.

Ricardo Fernandes (accidentat în jocul-şcoală cu Oţelul Galaţi), Păun (lovit la Ploieşti, în partida cu Astra), Cesinha (pubalgie) şi Răduţă (cu umărul luxat în jocul naţionalei de tineretul cu Republica Moldova, de la Craiova) sunt incerţi şi încă nu se ştie câţi şi dacă vor putea fi recuperaţi până la ora jocului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite