Porumboiu: "Dulca rămâne în continuare antrenor la FC Vaslui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a ţinut să infirme zvonurile privind aducerea unui nou antrenor, precizând că îşi va respecta promisiunea faţă de Cristi Dulca, tehnician care a reuşit să califice echipa în Europa League.

"FC Vaslui, la ora actuală, are un antrenor, numele lui este Cristian Dulca. Este normal să-i acord credit. Dintre toţi antrenorii care au fost la Vaslui, nu este unul care se poate plânge că am greşit faţă de el şi nu mi-am respectat promisiunile. Aşadar, nu voi greşi nici faţă de Cristi. Lui i-am promis că, dacă reuşeşte să califice echipa în Europa League, va rămâne la echipă. Cum mi-ar sta să-l înlocuiesc acum, să nu-mi respect promisiunea?", a precizat fostul arbitru internaţional.

Referitor la faptul că Dulca nu deţine, momentan, Licenţa Pro, Adrian Porumboiu a dezvaluit faptul că a discutat cu preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, urmând ca tehnicianul să primeasca o derogare: "Am vorbit cu domnul profesor Mircea Rădulescu şi se poate da o derogare pentru Dulca. În condiţiile actuale, la noi nici Jose Mourinho n-ar putea fi antrenor, întrucât n-a jucat fotbal".

Citeşte aici un reportaj inedit cu fiul lui Adrian Porumboiu, celebrul regizor Corneliu Porumboiu, surprins în timp ce juca fotbal cu prietenii!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite