FC Timişoara, la a şasea victorie consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara fotbalistică este pe val. Victoria de la Iaşi (2-0) a fost al şaselea succes consecutiv al bănăţenilor. Depunctarea suferită la începutul lunii septembrie nu le-a afectat deloc

Timişoara fotbalistică este pe val. Victoria de la Iaşi (2-0) a fost al şaselea succes consecutiv al bănăţenilor. Depunctarea suferită la începutul lunii septembrie nu le-a afectat deloc moralul elevilor cehului Dusan Uhrin jr. Din contră, penalizarea de şase puncte dictată i-a întărit pe foştii violeţi. Rând pe rând, CS Otopeni, Gloria Buzău, Rapid, Universitatea Craiova, FC Vaslui şi Poli Iaşi au înclinat steagul în faţa bănăţenilor.

Fără depunctare, FC Timişoara ar fi fost la ora actuală liderul Ligii I, cu 22 de puncte, la fel ca Dinamo, cu acelaşi golaveraj, +9, dar cu goluri mai multe marcate. Cu excepţia sincopei din Cupa UEFA, cu Partizan Belgrad, de o lună Timişoara îşi trece în cont doar victorii.

O astfel de serie de succese mai înregistrase doar Unirea Urziceni, care a obţinut tot o serie de şase victorii legate. Apoi a fost învinsă de Universitatea Craiova. FC Timişoara joacă duminica viitoare, pe tern propriu, cu Gloria Bistriţa.

În ciuda acestei înlănţuiri de victorii, antrenorul Dusan Uhrin jr a rămas cu picioarele pe pământ. “Încerc să-i forţez pe jucători să stea departe de scandaluri, de depunctare şi să se gândească numai şi numai la fotbal. E greu de spus dacă ne vom bate la titlu”, a afirmat tehnicianul după meciul de la Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite