Sabău va începe luni munca la FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a renunţat la Dinamo din cauza declaraţiilor răutăcioase ale lui Giovani Becali, Ioan Ovidiu Sabău a ajuns în această dimineaţă la o înţelegere cu FC Timişoara. Luni se va prezenta la reunirea echipei.

"Ioan Ovidiu Sabău este antrenorul Timişoarei, azi am semnat contractul. Luni va fi prima lui zi de muncă. Mă bucur că am găsit un om integru, care să îşi asume obiectivele Timişoarei", a spus Iancu, fără a preciza durata pe care se întinde înţelegerea.

"Moţul" plecase din ţară în urmă cu o săptămână şi declara că nu mai are chef de antrenorat, mai ales la o echipă din Liga I. El a fost sfătuit în cele din urmă de apropiaţi şi a acceptat oferta lui Marian Iancu de a pregăti gruparea de pe Bega în următorul sezon.

În ultimii patru ani, Ioan Ovidiu Sabău a pregătit pe Gloria Bistriţa, echipă de la care a demisionat la finalul ediţiei 2008-2009 a Ligii I.

FC Timişoara a rămas fără antrenor cu o etapă înainte de finalul sezonului, când Marian Iancu l-a demis pe Gabi Balint, după înfrângerea cu Unirea Urziceni, care a diminuat considerabil şansele echipei la câştigarea titlului de campioană.

În ultima etapă şi la finala Cupei României, echipa a fost condusă de Valentin Velcea.

Prima opţiune a lui Iancu a fost Duşan Uhrin junior, dar acesta nu şi-a putut rezilia contractul cu Mlada Boleslav. Iancu a mai negociat cu Dorinel Munteanu şi cu belgianul Jacky Mathijssen, însă fără a ajunge la un consens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite