Presa germană scrie că FC Timişoara a fost "inofensivă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Germania scrie că VfB Stuttgart este mai bogată cu 22 de milioane de euro, chiar dacă în manşa secundă cu Timişoara, echipă considerată "inofensivă", nu a marcat niciun gol, notează ediţia online a Bild.

"Fără goluri, dar mai bogaţi cu 22 de milioane de euro. Victoria din tur a fost de ajuns pentru ca echipa să obţină calificarea în grupele Ligii Campionilor. Babbel poate să viseze acum la un joc împotriva lui Liverpool, deşi a spus că partida cu Timişoara a fost una foarte importantă", scrie sursa citată.

"Oaspeţii au fost inofensivi. Jens Lehmnann nu a apărat nici măcar o minge", notează cotidianul german.

Kicker scrie că VfB a jucat bine, şi chiar dacă nu a marcat şi-a atins obiectivul, calificarea în grupe. "Stuttgart a controlat meciul, a jucat ofensiv, iar ospeţii nu au reuşit să-i pună în dificultate pe şvabi. Bucur a avut o şansă de gol, dar Lehmann s-a opus. Toate ratările au fost uitate la finalul meciului şi toţi se gândeau la următoarele partide", scrie ediţia online a publicaţiei.

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, FC Timişoara, a remizat, miercuri, în deplasare, cu VfB Stuttgart, scor 0-0, dar a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi urmează să evolueze în grupele Ligii Europa. În partida tur, formaţia germană s-a impus cu scorul de 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite