FOTBAL: Portarul naţionale Bosniei a semnat cu FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Portarul naţionale Bosniei a semnat cu FC Timişoara
FOTBAL: Portarul naţionale Bosniei a semnat cu FC Timişoara

Portarul echipei naţionale a Bosniei, Nemanja Supic, a semnat o înţelegere valabilă cinci sezoane cu FC Timişoara, din postura de jucător liber de contract, a anunţat patronul bănăţenilor, Marian Iancu.

"E un portar cu mare experienţă. Bosnia e aproape calificată la Mondial, a învins Armenia fraţilor Karamian cu 2-0, iar Supic a fost cel mai bun de pe teren. Apoi, a remizat cu Turcia şi la fel s-a întâmplat, a fost cel mai bun. Vine la noi pentru ca împreună cu Pantilimon şi Taborda să facă acel grup de trei portari de care are nevoie orice club important", a spus Iancu luni seară la Analog TV, adăugând că încă aşteaptă cartea verde a portarului, din Cipru, acolo unde a evoluat ultima oară.

Conducătorul grupării de pe Bega a recunoscut însă că l-a transferat pe Supic şi pentru că titularul Pantilimon s-ar putea transfera la o echipă mare: "Se poate pune problema oricând ca Pantilimon să plece, la valoarea pe care o are deja. La fiecare meci vin mulţi scouteri să îl urmărească. Suntem conştienţi că poate să plece oricând".

În vârstă de 27 de ani, Nemanja Supic a ajuns la FC Timişoara din postura de jucător liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu Anorthosis Famagusta ca urmare a eliminării echipei din Liga Europa. Bosniacul (1,97m) este titular în echipa naţională a ţării sale, pentru care a debutat în acest an, şi a adunat deja 7 selecţii. NewsIN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite