FOTBAL: Ovidiu Sabău este noul antrenor al echipei FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a semnat, duminică, un contract cu FC Timişoara, iar luni se va prezenta la reunirea echipei, a declarat, agenţiei Newsin, finanţatorul bănăţenilor, Marian Iancu.

"Ioan Ovidiu Sabău este antrenorul Timişoarei, azi am semnat contractul. Luni va fi prima lui zi de muncă. Mă bucur că am găsit un om integru, care să îşi asume obiectivele Timişoarei", a spus Iancu, fără a preciza durata pe care se întinde înţelegerea.

Ioan Ovidiu Sabău a pregătit în ultimii 4 ani pe Gloria Bistriţa, echipă de la care a demisionat la finalul ediţiei 2008-2009 a Ligii I. De atunci, el a negociat şi cu Dinamo, dar, deşi au ajuns la un acord, a renunţat să îi mai preia pe roş-albi în urma unor acuze făcute la adresa sa de impresarul Ioan Becali, un apropiat al echipei din Ştefan cel Mare.

FC Timişoara a rămas fără antrenor cu o etapă înainte de finalul sezonului, când Marian Iancu l-a demis pe Gabi Balint, după înfrângerea cu Unirea Urziceni, care a diminuat considerabil şansele echipei la câştigarea titlului de campioană. În ultima etapă şi la finala Cupei României, echipa a fost condusă de Valentin Velcea. Prima opţiune a lui Iancu a fost Duşan Uhrin junior, dar acesta nu şi-a putut rezilia contractul cu Mlada Boleslav. Iancu a mai negociat cu Dorinel Munteanu şi cu belgianul Jacky Mathijssen, însă fără a ajunge la un consens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite