FOTBAL: Ciprian Marica:"Sunt încântat că vom întâlni FC Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ciprian Marica:"Sunt încântat că vom întâlni FC Timişoara"
FOTBAL: Ciprian Marica:"Sunt încântat că vom întâlni FC Timişoara"

Atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, că se bucură că va întâlni pe FC Timişoara, având în vedere că este o echipă din România, informează site-ul oficial al formaţiei germane.

"Sunt încântat că vom întâlni FC Timişoara, o echipă din ţara mea. Dacă vrem să jucăm în grupele Ligii Campionilor, noi trebuie să învingem Timişoara în orice condiţii", a explicat Marica.

Tehnicianul celor de la VfB Stuttgat, Marcus Babbel a vorbit la rândul său despre vicecampioana României: "Nu trebuie să subestimăm FC Timişoara. E echipa care a scos din Liga Campionilor pe deţinătoarea Cupei UEFA, este o echipă de calitate. Totuşi ceea ce contează pentru noi e să învingem şi să ajungem în grupe".

Managerul echipei din Germania, Horst Heldt, a explicat de ce echipa de pe Bega reprezintă un adversar redutabil: "Până acum două săptămâni FC Timişoara era o mare necunoscută în calificarile din Liga Campionilor. De la succesul lor cu Şahtior Doneţk e clar că Timişoara este un adversar serios".

Site-ul oficial al echipei Stuttgart a prezentat echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău sub titlul de "Marea necunoscută". Printre detaliile despre palmaresul echipei de pe Bega, prezentarea aduce aminte de foştii jucători ai grupării cu nume sonore, fostul internaţional Cosmin Contra, dar şi Ionel Ganea, care a jucat la şi la VfB.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va întâlni formaţia germană VfB Stuttgart, în play-off-ul Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon (Elveţia), informează site-ul oficial al UEFA. Prima manşă a play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc pe 18/19 august la Timişoara, în timp ce jocul retur se va disputa la 25/26 august în Germania.

FC Timişoara a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a trecut în turul 3 preliminar de gruparea ucraineană antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk (2-2 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite