FOTBAL: Bourceanu va semna un contract pe 5 ani cu FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Alexandru Bourceanu, a declarat că s-a înţeles cu FC Timişoara pentru un contract valabil pe cinci sezoane şi a adăugat că îşi doreşte să câştige cu noua sa echipă titlul, Cupa României şi să se califice în grupele Ligii Campionilor.

"M-am înţeles foarte repede cu Timişoara. Mai sunt mici detalii de pus la punct şi voi semna pe 5 ani. Sunt mulţumit de condiţiile oferite. E un pas foarte mare pentru mine, din liga secundă în Liga Campionilor. Sunt conştient că o să-mi fie greu la început, dar nu îmi e teamă de concurenţă. Este foarte important să joc constant la Timişoara, o să dau totul pentru noua mea echipă. Îmi doresc să câştig tot ce se poate câştiga, titlul, Cupa României şi să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a spus Bourceanu.

FC Timişoara a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Alexandru Bourceanu.

Mijlocaşul a evoluat la Dunărea Galaţi în perioada 2004-2008, iar în sezonul trecut a jucat pentru Oţelul Galaţi, pentru care a a marcat un gol. Bourceanu a debutat în acest an şi la echipa naţională, în amicalul pierdut de România în faţa Croaţiei, scor 1-2.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite