Fotbal: Suporterii Stelei nu au voie cu însemnele echipei, la meciul cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul din această seară dintre FC Braşov şi Steaua Bucureşti se anunţă unul foarte tensionat.Jandarmii braşoveni au anunţat că meciul din această seară este unul cu risc sporit de violenţe.

CITEŞTE ŞI:


Pentru a evita şi a înnăbuşi din timp reacţiile agresive, 120 de jandarmi au fost mobilizaţi în jurul şi în incinta stadionului Tineretului.

Riscul ca întâlnirea dintre suporteri să degenereze în violenţe este şi mai mare acum, după ce conducerea FC Braşov a anunţat pe site-ul clubului că nu va permite accesul steliştilor în incinta stadionului „Tineretului“ cu însemne ale echipei din Ghencea. Astfel, steliştii nu vor avea voie să aibă cu ei steaguri, fulare sau eşarfe cu însemne ale clubului Steaua.

Suporterii „roş-albaştrilor“ au primit această interdicţie pentru că nu şi-au anunţat deplasarea la acest meci într-un cadru organizat. „Întrucât Steaua a decis să nu răspundă de proprii suporteri, nici noi nu vrem să avem de suferit de pe urma unui comportament neadecvat al fanilor din Ghencea. Acestora nu li se va permite accesul în stadion cu însemne „roş-albastre“, întrucât nu ne dorim ca lucrurile să degenereze“, a declarat preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe. Astfel
 
 
Biletele pentru partida cu FC Braşov – Steaua, mai pot fi cumpărate de la casele de bilete de la Stadionul Tineretului până la ora 17.00.
 
Preţurile biletelor sunt următoarele:  
Fotolii - 150 LEI
Sectoare S şi T: 50 LEI
Sectoare: M, N, P, R, U, V, X, Z: 40 LEI 
Sectoare: A, B, C, D, E, F, G, H, K, L: 30 LEI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite