FC TIMIŞOARA: Succesorul lui Balint, Vali Velcea, vrea eventul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Soluţia de criză" a celor de la FC Timişoara, Valentin Velcea va disputa a doua finală a Cupei României, din ultimii trei ani. În ediţia 2007-2008 a Cupei Timişoreana, când "Poli" a fost învinsă în ultimul act de Rapid, scor 2-0, l-a înlocuit pe Alin Artimon, iar acum pe Gabriel Balint.

Fostul jucător al bănăţenilor nu se gândeşte decât la o victorie în partida cu CFR Cluj, care va avea loc pe 13 iunie la Târgu Jiu: ”Şi când am întâlnit Rapidul, am crezut în victoria echipei noastre. Şi dacă voi juca încă zece finale de acum înainte, tot aşa voi gândi. Într-adevăr, echipa s-a schimbat de atunci. Şi sistemul de joc era altul. Şi domnul preşedinte ne-a spus atunci, că nu eram pregătiţi pentru victorie”.

În ceea ce priveşte relaţia pe care a avut-o cu Gabi Balint, Velcea ne-a mărturisit că s-au despărţit ca doi prieteni. ”Am avut o colaborare foarte bună cu Balint. Şi în perioada de pregătire, şi după ce eu am trecut la echipa a doua. Nu am avut nicio problemă cu dânsul.”, susţine tehnicianul care ar putea cuceri eventul în cazul în care TAS va face dreptate. ”Sperăm să primim punctele şi să învingem la Braşov. Steaua poate să învingă la Urziceni”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite