FOTBAL: Marca: "FC Sevilla începe cu un meci-capcană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Marca: "FC Sevilla începe cu un meci-capcană"
FOTBAL: Marca: "FC Sevilla începe cu un meci-capcană"

"FC Sevilla începe cu un meci-capcană" a scris cotidianul Marca în avancronica meciului FC Sevilla - Unirea Urziceni, care se va disputa în această seară, de la ora 21.45, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor.

"Sevilla e favorită, dar Unirea are reputația unei echipe greu de doborât. Pe hârtie, Sevilla e mult deasupra echipei române, dar atenție, oamenii lui Petrescu pot crea mari probleme", a notat Marca. Sursa citată a prezentat și echipa probabilă a spaniolilor: Palop - Adriano, Escude, Squillaci, F. Navarro - J.Navas, Zokora, Lolo, Capel - L. Fabiano, Kanoute.

La Rioja a scris: "Sevilla își măsoară forțele cu necunoscutul și cu ea însăși": "Nopțile sunt magice în zona Sevillei și sperăm ca acest șarm sudic să ne încânte și de această dată, la meciul cu Unirea. Adversarul e necunoscut, poate fi Cenușăreasa, sau o mare surpriză".

As a precizat că revine "festivalul Sevilla în Liga Campionilor" după doi ani "în fața lui Dan Petrescu, care a trăit epoca de aur a fotbalului românesc iar acum este stăpânul absolut al Unirii". "Fenomenul românesc Unirea este comparat cu echipa germană Hoffenheim din sezonul trecut. Anumite pericole pândesc Sevilla, dar gazdele sunt favorite indiscutabile", a adăugat As.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite