FOTBAL: FC Vaslui îl testează pe atacantul spaniol Roberto Delgado

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: FC Vaslui îl testează pe atacantul spaniol Roberto Delgado
FOTBAL: FC Vaslui îl testează pe atacantul spaniol Roberto Delgado

Antrenorul lui FC Vaslui, Cristian Dulca, îl are la pregătiri în aceste zile pe atacantul spaniol Roberto Alfonso Delgado, liber de contract, care a evoluat ultima dată în Italia, la Potenza, în Serie C, dar a trecut şi pe la Lazio.

Fotbalistul a mărturisit că speră să-l determine pe antrenorul lui FC Vaslui să-l păstreze în lot, subliniind că îşi doreşte foarte mult să evolueze în cupele europene. "Am venit la Vaslui pentru a face performanţă. Sper să fiu păstrat în lot şi voi face totul ca să-i demonstrez antrenorului că merit să joc aici", a spus miercuri Delgado, care s-a împrietenit deja cu Hugo Luz.

Roberto Delgado a făcut deja primele antrenamente cu echipa moldoveană, însă antrenorul Cristian Dulca nu şi-a făcut încă o părere în privinţa atacantului. "Jucătorul a venit la noi după o recomandare. Vom vedea ce decizie vom lua. Va mai participa alături de noi şi la alte şedinţe de pregătire. Dacă va convinge, îl vom păstra în lot", a declarat Dulca.

Roberto Alfonso Delgado are 23 de ani şi, înainte de a juca la Potenza, a mai evoluat la Spal (echipă italiană de liga a 3-a), dar şi la Lazio Roma, unde a prins şi două meciuri de Cupa UEFA. În Serie A, Delgado a evoluat în cinci partide, în care nu a fost titular şi nici nu a marcat vreun gol.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite