FOTBAL: Manea nu concepe ca Rapidul să piardă cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Manea nu concepe ca Rapidul să piardă cu FC Vaslui
FOTBAL: Manea nu concepe ca Rapidul să piardă cu FC Vaslui

Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat că giuleştenii trebuie să o învingă pe FC Vaslui, pentru că nu îşi mai permit încă un eşec după cel din etapa trecută, mai ales că evoluează pe teren propriu.

"Se anunţă un joc dificil, pe care îl consider la fel de important ca acela pe care l-am jucat la Ploieşti. Rapid nu poate să-şi permită un pas greşit, mai ales că joacă acasă şi are în faţă o candidată la cupele europene. Credem în victorie şi avem nevoie de ea", a declarat Nicolae Manea.

Oficialul rapidist a anunţat că echipa giuleşteană a făcut o adresă către CCA, cerând ca asistentul Ionel Popa să fie schimbat, pentru că a defavorizat Rapidul în meciul cu Unirea Urziceni.

Tot referitor la arbitraj, Nicolae Manea a explicat că a convenit cu Adrian Porumboiu ca, în cele din urmă, meciul de duminică să fie arbitrat de un român: "Cred că avem arbitri buni, care pot conduce cu succes meciurile. Am hotărât să mergem pe mâna arbitrilor români. Porumboiu zicea să aducem arbitru străin, să nu fie suspiciuni. Dacă era străin şi greşea nu mai ziceam nimic nici noi, nici Vasluiul. Sunt convins însă că Augustus Constantin va fi imparţial".

Nicolae Manea s-a referit şi la situaţia portarului Mircea Bornescu şi şi-a exprimat speranţa că acesta va găsi în cele din urmă înţelegere la fosta sa echipă. "Se antrenează în continuare la noi, nu poate să stea. Nu e normal să ţii aşa un jucător, care în ianuarie poate să semneze cu orice echipă. Cred că trebuie să ţinem în primul rând de dorinţa jucătorului. Dacă vroia să rămână la Craiova, rămânea acolo. Poate va găsi înţelegere", a spus directorul tehnic.

Altfel, Manea a mai afirmat că Dobroiu a revenit la Rapid de la Râmnicu Vâlcea, unde se accidentase după câteva meciuri jucate şi în aceste condiţii cei de acolo au decis să renunţe la el.

Partida Rapid-FC Vaslui din etapa a 6-a a Ligii I se va disputa duminică de la ora 18:00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite