FOTBAL: Cornel Penescu persona non grata, FC Argeş retrogradată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Cornel Penescu persona non grata, FC Argeş retrogradată!
FOTBAL: Cornel Penescu persona non grata, FC Argeş retrogradată!

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de fotbal a decis miercuri să retrogradeze echipa FC Argeş Piteşti din Liga I în cel de-al doilea eşalon valoric din ţara noastră.

Citiţi şi:  Reunire cu emoţii la FC Argeş

Patronul grupării din Trivale a fost declarat „persona non grata” în fotbalul românesc şi a fost amendat cu suma de 300.000 de lei amendă, în urma implicării în acte de corupţie. 

Conform acestei decizii, locul formaţiei FC Argeş în Liga I va fi luat de Gaz Metan Mediaş.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a amânat judecarea "Cazului Valiza" pentru data de 5 august, ora 14.00.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină a  FRF:

- În cazul Dinamo - Condescu Marin, s-a decis interzicerea oricărei activităţi sportove timp de 6 luni pentru preşedintele Pandurilor şi 150.000 de lei sancţiune pecuniară

- În cazul Dinamo privind incidentele din etapa a 34-a, s-a dispus sancţionarea clubului FC Argeş cu 25.000 lei şi supendarea terenului pentru 2 jocuri. De asemenea, clubul Dinamo a primit amendă de 50.000 de lei şi un joc fără spectatori.

- În cazul Bosînceanu - Avram Marius, s-a decis interzicerea oricărei activităţi sportive timp de  6 luni pentrui Gheorghe Bosînceanu şi sancţiune pecuniară de 250.000 de lei

- În cazul FRF - Mititelu Adrian a fost respinsă cererea de sancţionare a lui Mititelu pentru declaraţii privind licenţierea.

Preşedintele Comisiei de Disciplină, Doru Neagu, a declarat că deciziile au fost luate în baza articolului 60, punctul 1, literele a şi c şi în baza articolului 60, punctul 3, din regulamentul disciplinar, coroborat cu articolul 14, litera i.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite