Fotbal: FC Braşov vrea să spargă gheaţa în duelul cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni luni, de la ora 20.00, pe Stadionul „Tineretului“, pe Pandurii Târgu Jiu.

Chiar dacă „galben-negrii“ au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după ce au trecut de Unirea Urziceni, Viorel Moldovan este convins că nu va apărea o stare de auto-mulţumire în rândul propriilor fotbalişti.

FC Braşov nu a mai cunoscut gustul victoriei în Liga I din 11 septembrie, când „stegarii“ erau lideri şi învingeau, pe propria arenă, pe Ceahlăul Piatra Neamţ. De atunci, formaţia lui Viorel Moldovan a înregistrat trei rezultate de egalitate şi două eşecuri.

Pentru noi urmează două meciuri importante (n.r. - cu Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Urziceni), pe care trebuie musai să le câştigăm, pentru că a trecut cam mult timp de când nu am mai câştigat în campionat. Avem mare nevoie de victorie şi trebuie să dăm totul luni pentru a ne trece în cont toate cele trei puncte.

Ştim că Pandurii este o echipă extrem de bine organizată, puternică şi greu de manevrat, dar şi noi ne-am pregătit bine şi vom face la fel până la ora jocului. Sper ca succesul din Cupa României să le fi dat încredere jucătorilor şi să avem continuitate în rezultate. Este un lucru extraordinar că în acest moment avem tot lotul valid, astfel că putem să ne atrenăm în efectiv complet
“, a spus Viorel Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite