FOTBAL: Miliardarul Al-Fahim va cumpăra clubul Portsmouth FC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul arab Sulaiman Al-Fahim, alături de un grup de investitori, a ajuns la un acord pentru achiziţionarea grupării engleze de primă ligă Portsmouth, informează Reuters.

Tranzacţia va avea loc în două faze şi omul de afaceri speră ca aceasta să fie finalizată până la finalul verii. Al-Fahim este membru în conducerea companiei care a cumpărat anul trecut pe Manchester City, Abu Dhabi United Group şi a precizat că miercuri vrea să încheie ultima fază a negocierilor.

"Acordul o să fie în două faze, mai avem unele aspecte de rezolvat, dar vrem ca înţelegerea să fie finalizată", a spus acesta.

Portsmouth, câştigătoarea Cupei Angliei în 2008, a terminat sezonul pe locul 14.

Omul de afaceri arab a refuzat să spună ce sumă este prevăzută pentru achiziţionarea echipei, dar a explicat că formaţia nu are datorii mari, spre deosebire de alte echipe din Premier League.

Născut în anul 1977 în Dubai, Sulaiman Al-Fahim este pasionat de şah şi şi-a a reprezentat Emiratele Arabe Unite în întrecerile internaţionale pe vremea când era junior. El pretinde că s-a clasat pe locul nouă în lume la vârsta de nouă ani. Acum este preşedintele federaţiei naţionale de şah.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite