FOTBAL: Meciul FC Braşov - Dinamo va arbitrată de o brigadă românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a declarat că la partida FC Braşov - Dinamo, programată duminică, de la ora 18.00, va fi delegată o brigadă de arbitri din România, deoarece doar Dinamo a făcut cerere pentru aducerea de arbitri străini.

Avram a precizat că nu fost îndeplinite condiţile pentru aducerea unei brigăzi din străinătate. "Conform decizei Comitetutului Executiv al FRF, pentru a fi aduşi arbitri străini la un meci din Liga I trebuie ca ambele cluburi să solicite în timp util acest lucru. Cum pentru meciul FC Braşov - Dinamo doar clubul bucureştean a făcut cerere, la respectivul joc va fi delegată o brigadă din România", a spus pentru www.adevarul.ro şeful arbitrilor.

Cristian Borcea, preşedintele executiv al dionamoviştilor, a declarat pentru site-ul dinamovisti.ro că aşteată un răspuns de la CCA: "Am cerut în termeni legali Comisiei Centrale a Arbitrilor ca la meciul de duminică de la Braşov să fim arbitraţi de străini! Nu ne-au dat încă raspunsul, aşteptăm decizia".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite