Răzvan Lucescu şi Stelea îşi iau Adio de la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul selecţioner este omul momentului în fotbalul românesc. A învins pe Dinamo, a adus o victorie după mult timp pentru echipa naţională, iar acum, le-a scos fotbalul din cap şi celor de la FC Timişoara, care sperau la câştigarea titlului.

Pe tabela de marcaj a stadionului din Braşov a apărut un mesaj de mulţumire pentru tehnicianul echipei care a promovat-o în Liga I. ”Răzvan, Baftă la Naţională”. Braşovul şi-a luat astăzi la revedere de la un alt om cu un nume mare din fotbalul românesc, Bogdan Stelea. La final, noul selecţioner şi-a pupat toţi jucătorii, iar acestea l-au ţinut pe braţe şi l-au aruncat în aer. Tribunele i-au strigat numele, iar acesta a făcut turul de onoare alături de elevii săi.

Este o bucurie deosebită pentru băieţi, pentru mine, pentru toţi cei care am contribuit la parcursul din acest sezon. Am demonstrat că putem învinge orice echipă. M-am simţit extraordinar la Braşov, plec pentru a doua oară şi o fac fericit, chiar dacă nu am obţinut calificarea în Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite