FOTBAL: FC Liverpool oferă 7 milioane de euro pentru Kleber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa engleză de fotbal FC Liverpool oferă suma de 7 milioane euro clubul brazilian Cruzeiro în schimul atacantului Kleber, a confirmat jucătorul brazilian, într-un interviu acordat unui post de televiziune din ţara sa.

Kleber, care a marcat în acest sezon 19 goluri în 21 de meciuri disputate, a declarat că doreşte să rămână la echipa din Belo Horizonte, pentru a câştiga campionatul Braziliei, însă recunoaşte că echipa sa "trebuie să vândă" pentru a face rost de bani.

Fotbalistul susţine că nu a discutat cu responsabilii clubului său, însă a confirmat că aceştia ar fi dispuşi să-l cedeze în schimbul unei sume de aproximativ 15 milioane euro.

În vârstă de 25 ani, Kleber Giacomance da Souza Freitas a mai evoluat în Europa, la echipa ucraineană Dinamo Kiev, în perioada 2004-2007.

Graţie golurilor sale, Cruzeiro a câştigat campionatul statului Minas Gerais şi a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei Braziliei, fază în care s-a impus cu scorul de 2-1, în prima manşă în faţa formaţiei FC Sao Paulo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite