FOTBAL: Ibrahimovici nu s-a adaptat încă la FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ibrahimovici nu s-a adaptat încă la FC Barcelona
FOTBAL: Ibrahimovici nu s-a adaptat încă la FC Barcelona

Zlatan Ibrahimovici a declarat că nu este suficient de bine pregătit fizic pentru a evolua ca titular la campioana Spaniei şi a admis că nu s-a familiarizat deocamdată cu mecanismele de joc ale grupării catalane.

"Din punct de federe fizic, nu sunt în cea mai bună formă şi îmi lipseşte ritmul. Atunci când schimbi echipa, trebuie să o iei de la capăt, să începi să te integrezi în noul colectiv. Aici, la Barcelona, mai mult decât la oricare alt club, trebuie să te adaptezi la stilul şi caracteristicile coechipierilor. Jocul Barcelonei a devenit un brand prin care se identifică această echipă. Pentru a deveni parte din acest mecanism, ai nevoie de multe antrenamente şi meciuri, ori mie îmi lipsesc aceste lucruri", a spus atacantul suedez.

În pregătirea din presezon, Ibrahimovici a bifat numai 45 de minute pentru formaţia antrenată de Josep Guardiola, cu ocazia amicalului de miercuri cu Manchester City. Fostul golgheter din Serie A s-a aflat mai multe săptămâni în convalescenţă după o accidentare pe care a suferit-o în luna iulie, pe când evolua încă la Inter.

FC Barcelona va debuta luni, 31 august, împotriva lui Sporting Gijon în noul sezon din Primera Division.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite