FOTBAL: FC Dinamo vrea să-l împrumute pe George Curcă de la Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: FC Dinamo vrea să-l împrumute pe George Curcă de la Farul
FOTBAL: FC Dinamo vrea să-l împrumute pe George Curcă de la Farul

Dinamo intenţionează să-l împrumute pentru un an pe portarul formaţiei Farul Constanţa, George Curcă, căruia conducerea echipei din Liga a II-a i-a dat acordul să negocieze cu orice echipă îl doreşte, transmite corespondentul NewsIn.

"Conducerea Farului mi-a dat acordul verbal să negociez cu Dinamo. Cei din Ştefan cel Mare mă doresc, asta e clar. Trebuie să-mi rezolv problemele contractuale cu Farul, pentru că încă sunt sub contract cu ei. Încă nu am semnat nimic cu Dinamo, dar ne-am înţeles în mare", a spus Curcă, pentru NewsIn.

După ce va ajunge la un consens cu conducerea clubului, George Curcă va fi împrumutat pentru un an la Dinamo, care, în vara viitoare, îl va putea achiziţiona definitiv pentru suma de 200.000 de euro.

Dinamo are trei portari valizi în lot, pe Dolha, Matache, dar şi pe Cristian Munteanu, care a parafat miercuri o înţelegere pe un an cu echipa din Ştefan cel Mare. Celălalt portar din lot, Bogdan Lobonţ, se află în recuperare după accidentarea suferită la genunchi în luna aprilie şi va reveni pe teren la finalul anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite