TENIS: FC Sevilla a refuzat 14 milioane de euro pentru Luis Fabiano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii lui FC Sevilla au refuzat o ofertă în valoare de 14 milioane de euro primită din partea lui AC Milan pentru transferul atacantului brazilian Luis Fabiano, iar agentul fotablistului a anunţat că negocierile dintre cele două echipe vor continua în perioada următoare, informează Marca.

Atacantul în vârstă de 28 de ani, al cărui angajament cu gruparea andaluză expiră în iunie 2011, are fixată clauza de reziliere unilaterală a contractului la suma de 32 de milioane de euro.

"FC Sevilla a primit o ofertă oficală pentru Luis Fabiano. Jucătorul şi-a anunţat deja clubul că doreşte să îmbrace tricoul lui AC Milan. Tratativele dintre cele două părţi nu ar trebui să dureze mai mult de două sau trei săptămâni", a spus impresarul internaţionalului brazilian, Jose Fuentes.

Potrivit sursei citate, oficialii echipei spaniole sunt dispuşi să-l cedeze pe Luis Fabiano, golgheterul Cupei Confederaţiilor din Africa de Sud, la AC Milan, dar numai în cazul în care oferta grupării italiene va fi undeva în jur de 20 de milioane de euro.   
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite