FOTBAL: FC Barcelona va avea tricouri din materiale reciclabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: FC Barcelona va avea tricouri din materiale reciclabile
FOTBAL: FC Barcelona va avea tricouri din materiale reciclabile

Fotbaliştii grupării spaniole FC Barcelona vor purta cu ocazia meciului amical contra lui Manchester City, contând pentru trofeul Joan Gamper, un echipament confecţionat din material reciclat, iar banii strânşi vor fi donaţi unei fundaţii, informează ediţia online a Marca.

Echipamentul are culoarea albastru, va avea inscripţionat pe piept numele fundaţiei şi trei dungi în culorile acesteia, bleu, orange şi roşu. Proiectul iniţiat de club are ca scop promovarea sportului şi a educaţiei în rândul copiilor refugiaţi.

Tricourile sunt confecţionate din materiale reciclate, iar vopseaua folosită este pe bază de apă. Echipamentul special pentru ediţia a 44-a a trofeului Joan Gamper va fi produs într-o serie limitată de 1.899 de bucăţi, fiecare la preţul de 120 de euro.

De asemenea, tricourile purtate de jucători înainte de meciul cu Manchester City vor fi vândute la licitaţie, iar banii donaţi fundaţiei.

Altfel, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a efectuat miercuri primul antrenament complet de când a fost transferat la FC Barcelona şi va putea debuta în meciul amical cu gruparea engleză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite