FC Barcelona îi oferă un nou contract lui Messí, de frica Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Barcelona îi oferă un nou contract lui Messí, de frica Realului
FC Barcelona îi oferă un nou contract lui Messí, de frica Realului

Joan Laporta, preşedintele clubului catalan, îi va face o ofertă substanţială internaţionalului argentinian Leo Messi pentru a-l convinge să-şi prelungească contractul cu FC Barcelona.

Laporta a declarat, în presa spaniolă, că Barcelona vrea să răsplătească performanţele jucătorului argentinian, care anul acesta a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei care a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa Spaniei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei.

Presa spaniolă speculează pe marginea faptului că unul dintre motivele pentru care Laporta vrea să-i ofere lui Messi un nou contract este legat de actuala clauză de reziliere pe care o are fotbalistul argentinian – 150 de milioane de euro.

Laporta se teme că, dacă în această vară preşedintele rivalilor de la Real Madrid, Florentino Perez, a plătit 96 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United, ar putea strânge anul viitor 150 de milioane şi pentru a-l sufla pe Messi Bercelonei. Noua clauză de reziliere a mijlocaşului naţionalei antrenate de Diego Armando Maradona va fi de 300 de milioane de euro.

Află mai multe despre noul contract al lui Messi pe adevarul.es.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite