Apple a scos un program care prezintă antrenamentele lui FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apple a scos un program care prezintă antrenamentele lui FC Barcelona
Apple a scos un program care prezintă antrenamentele lui FC Barcelona

Master Control este un program gratuit pentru utilizatorii de i-Phone în care antrenorii de la FC Barcelona explică în ce constau ședințele tehnice ale echipei lor.


Pentru cei care doresc să se antreneze la același nivel precum Messi, Iniesta, Xavi sau Ibrahimovici, Nike, sponsorul echipei FC Barcelona a scos pe piață un nou produs, anunță lavanguardia.es. Este vorba despre Master Control, un program gratuit pentru utilizatorii de i-Phone de la Apple, în care antrenorii de la FC Barcelona explică în ce constau ședințele tehnice ale unei echipe de talia formației catalane.

Evident, Pep Guardiola și secunzii săi, Tito Vilanova și Jordi Roura, nu dezvăluie secretele care au stat la baza câștigării celor cinci trofee de când au preluat Barca (Liga Campionilor, Liga Spaniei, Cupa Regelui, Supercupa Europei și Supercupa Spaniei). Ei oferă exerciții elementare care pot ajuta un fotbalist să-și îmbunătățească jocul de pase, orientarea în teren, pasele în adâncime, înțelegerea coechipierilor la anumite faze, mișcarea în echipă sau pasele sub presiunea adversarului.

Iată câteva dintre filmuleţele înregistrate pe ”Sant Joan Despi” din Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite