FOTBAL: Ioan Horoba: "Este normal ca FC Argeş să plătească penrtu tot"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ioan Horoba: "Este normal ca FC Argeş să plătească penrtu tot"
FOTBAL: Ioan Horoba: "Este normal ca FC Argeş să plătească penrtu tot"

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că decizia Comisiei de Disciplină de a retrograda pe FC Argeş în liga secundă este una justă, însă admite că îi pare rău pentru formaţia piteşteană.

"Sunt mulţumit de această decizie, astfel s-a făcut o corecţie în clasament. Fără să fiu demagog, spun că îmi pare rău de cei de la Argeş, dar este normal să plătească pentru ceea ce au făcut", a afirmat Horoba. 

La rândul său, vicepreşedintele lui Gaz Metan, Iosif Biro, a spus că retrogradarea clubului patronat de Cornel Penescu este justă şi a precizat că a anticipat sancţiunea dictată de Comsia de Disciplină: "Eram sigur că se va lua această hotărâre şi nu aveam emotii. Era decizia normală, justă. Să fiu sincer, îmi pare rău de cei de la FC Argeş, dar şi noi merităm să jucăm în Liga I".

Comisia de Disciplină din cadrul LPF a decis, miercuri, să retrogradeze formaţia FC Argeş din primul eşalon, ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat patronul său, Cornel Penescu, acuzat că a mituit mai mulţi arbitri pentru a avantaja echipa din Trivale.

De retrogradarea piteştenilor va beneficia Gaz Metan Mediaş, care s-a clasat pe poziţia a 15-a, prima de sub linia care delimitează formaţiile retrogradate, dar va rămâne astfel în primul eşalon. FC Argeş are dreptul să facă recurs la decizia Comisiei de Disciplină în 5 zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite