FOTBAL: Adriano, de la FC Sevilla, indisponibil o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Adriano, de la FC Sevilla, indisponibil o lună
FOTBAL: Adriano, de la FC Sevilla, indisponibil o lună

Mijlocaşul brazilian Adriano Correia Claro, jucătorul lui FC Sevilla, adversara campioanei României, Unirea Urziceni, în Grupa G a Ligii Campionilor, va lipsi de pe gazon cel puţin o lună, a anunţat gruparea spaniolă.

Adriano, care va împlini luni 25 de ani, "a fost supus unei rezonanţe magnetice care a relevat faptul că a suferit o ruptură miofascială la bicepsul femural, perioada minimă de refacere fiind de patru săptămâni, în funcţie de evoluţia leziunii", precizează ziarul madrilen, citat de Agerpres.

Portarul titular Andres Palop nu a revenit, încă, la antrenamentele lui FC Sevilla, după ce lipsit de la ultimele două partide ale andaluzilor, în timp ce atacantul argentinian Lautaro Acosta s-a retras mai devreme de la antrenamentul efectuat joi, din cauza durerilor resimţite la glezna dreaptă.

Vestea bună pentru antrenorul Manolo Jimenez a reprezentat-o revenirea la antrenamente a jucătorilor Reanato, Abdoulay Konto şi Alvaro Negredo, care nu au făcut deplasarea la Stuttgart, cu ocazia partidei pe care FC Sevilla a câştigat-o cu 3-1, însă vor fi probabil apţi de joc pentru meciul de campionat cu Espanyol Barcelona, programat în acest weekend.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite