Executat de Rădoi, Raţ a scăpat: doar contuzie, şi joacă la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Executat de Rădoi, Raţ a scăpat: doar contuzie, şi joacă la Paris
Executat de Rădoi, Raţ a scăpat: doar contuzie, şi joacă la Paris

Echipa naţională a României a efectuat, în acestă dimineaţă, la Mogoşoaia, ultimul antrenament înaintea plecării spre Franţa, în care au fost exersate mai multe scheme tactice, iar căpitanul Cristian Chivu a părăsit din nou terenul cu aproximativ 20 de minute mai devreme. Accidentat de Rădoi, Raţ a scăpat ieftin, doar cu o contuzie.  

Mai citeşte:

La un duel pentru minge, fundaşul Răzvan Raţ a fost călcat pe laba piciorului de către Mirel Rădoi. Chiar dacă a terminat antrenamentul, Raţ va face o radiografie pentru a afla dacă este vorba despre o contuzie sau despre o fisură.

Verdictul medicilor i-a fost favorabil lui Raţ în cele din urmă: doar contuzie şi va juca împotriva francezilor.

Probleme şu cu Chivu

Selecţionerul a încercat mai multe scheme atât pentru ofensivă, cât şi pentru defensivă, iar spre finalul şedinţei de pregătire s-a exersat finalizarea cu gol după aruncări de la margine, jucătorii fiind împărţiţi în două echipe, verzii şi albaştrii.

Singurul care a încheiat antrenamentul mai devreme a fost căpitanul Cristian Chivu, care a acuzat o stare de oboseală, aşa cum s-a întâmplat şi la şedinţa de miercuri.

Rădoi, Ghioane, Săpunaru şi Goian au mai rămas pe teren şi după finalul şedinţei pentru a exersarea şuturilor de la distanţă.

Delegaţia României va decola joi de la ora 17:00 spre Paris de pe aeroportul Henri Coandă, aterizarea fiind prevăzut pe aeroportul Charles de Gaulle. Tricolorii vor fi cazaţi la hotelul Renaissance La Defense.

Partida Franţa-România din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 se va disputa sâmbătă de la ora 22:00 pe Stade de France.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite