Examen cu Scoţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diego Armando Maradona va debuta astăzi ca selecţioner al Argentinei. Fostul mare jucător va disputa astăzi primul său meci ca antrenor al Argentinei. El va întâlni Scoţia, la Glasgow, într-un meci amical transmis de Boom Sport One, la ora 22.00.

În urmă cu o lună, Maradona a fost instalat în funcţia de selecţioner al Argentinei. Cu prezenţe meteorice pe banca celor de la Manmdiyu de Corrientes şi Racing Club de Avellaneda, Maradona va susţine în această seară primul său test, împotriva Scoţiei, la Glasgow. Sosirea starului nu i-a lăsat indiferenţi pe scoţieni, care au venit în număr mare la aeroport pentru a obţine un autograf din ”mâna lui Dumnezeu”.

Antrenorul secund al Scoţiei, Terry Butcher, şi-a amintit de duelul cu Diego de pe vremea când evolua ca jucător. Se întâmpla în 1986, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial,  când cele două reuşite ale „butoiaşului atomic” au trimis Anglia acasă. ”Eu nu am să-l iert niciodată pentru acel gol cu mâna.

Acum însă, este vorba de meciul dintre Scoţia-Argentina”, a mărturisit Butcher. Pentru jocul de astăzi, Maradona nu va putea conta pe Riquelme şi pe Messi, dar selecţionerul nu disperă. „Nu trebuie să ne speriem că nu joacă Riquelme şi Messi. Trebuie să căutăm soluţii şi cred că le putem găsi în curtea noastră”, a spus Maradona.

Fiica lui Maradona, logodnica lui Aguero

Meciul din această seară va mai oferi un moment inedit. Maradona pe banca tehnică şi ginerele său, “Kun” Aguero, pe teren. Fotbalistul lui Atletico Madrid este logodit cu Giannina Maradona, mezina familiei celui mai mare fotbalist pe care l-au dat “pumele”.

Deşi cei doi nu au avut timp pentru nuntă în această vară, au lucrat serios la un copil, marele Diego urmând să devină bunic în următoarele luni. Este interesant faptul că, în cazul în care Diego va avea un nepoţel, acesta va fi legitimat încă din prima zi de naştere la clubul tatălui său, Atletico Madrid. “Îl voi transfera chiar în ziua naşterii”, a fost promisiunea-şoc a preşedintelui clubului spaniol, Enrique Cerezo. Numele copilului va fi unul aparte, acesta urmând să poarte atât numele tatălui, cât şi pe cel al bunicului, care aşteaptă cu mare fast naşterea micuţului.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite