Eusebio, spitalizat din nou la Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător Eusebio, legendă a fotbalului portughez, a fost din nou spitalizat la Lisabona, din cauza unor dureri cervicale, după ce la finalul anului trecut a stat două săptămâni în spital, fiind diagnosticat cu pneumonie, informează AFP.

Eusébio a fost internat marţi seară, la spitalul De la Luz din Lisabona, acelaşi în care a fost internat şi în decembrie.

Potrivit unui comunicat, fostul fotbalist prezenta la internare simptomele unei cervicalgii acute. În prezent, el se află sub tratament şi aşteaptă rezultatele unor teste suplimentare.

Eusebio, care va împlini 70 de ani la finalul lunii ianuarie, a fost spitalizat pe 19 decembrie, la Lisabona, din cauza unei pneumonii bilaterale. El a rămas mai multe zile la terapie intensivă.

Originar din Mozabic, Eusebio a fost achiziţionat la 19 ani de Benfica, echipă cu care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1962. Supranumit "Pantera neagră", el a avut un rol important în obţinerea de către naţionala Portugaliei a locului trei la Cupa Mondială din 1966.

Declarat de două ori cel mai bun marcator din Europa şi câştigătorului unui Balon de Aur în 1965, fostul atacant a marcat 41 de goluri în 64 de meciuri pentru naţionala portugheză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite