Europa face prima victimă. Neamţul Ewald Lienen demis de la Olympiakos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce echipa elenă a fost eliminată din Liga Europa de Maccabi Tel Aviv, conducerea lui Olympiakos a decis să renunţe la serviciile tehnicianului german Ewald Lienen.

"Era o situaţie dificilă. O echipă nouă, cu mulţi jucători noi, care nu erau pregătiţi pentru a juca în Liga Europa. A fost multă presiune asupra mea", a declarat tehnicianul în vîrstă de 56 de ani, precizând că scurta sa experienţă la Olympiakos a fost pozitivă.

Olympiakos Pireu a fost eliminată din Liga Europa după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Maccabi Tel Aviv, dar a pierdut manşa secundă, în deplasare, scor 0-1. Nemulţumiţi de eliminare, aproximativ 200 de suporteri au întâmpinat echipa elenă la revenirea în Grecia adresându-le insulte jucătorilor şi aruncând cu sticle de plastic în direcţia lor.

Potrivit presei din Grecia, atacantul brazilian Diogo, care a fost eliminat în meciul de joi, din Israel, riscă să fie amendat şi ar putea chiar să fie împrumutat la altă echipă, conform gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite