FOTBAL: Ionuţ Rada consideră că Steaua poate juca finala Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Stelei, Ionuţ Rada, a declarat, marţi, că gruparea din Ghencea îşi poate îmbunătăţi performanţa realizată în sezonul 2005-2006 al Cupei UEFA, actuala Liga Europa, atunci când roş-albaştrii au jucat în semifinalele competiţiei.

"Sper să facem un campionat mult mai bun faţă de ediţia precedentă. Este bine că Steaua a prins calificarea în Liga Europa, chiar dacă toţi cei de la echipă şi-ar fi dorit o clasare mult mai bună. Putem depăşi semifinalele Ligii Europa dacă vom continua cu seriozitatea şi munca. Important este să fim uniţi şi să dăm dovadă de caracter", a spus Ionuţ Rada, care încă nu ştie dacă va face parte din lotul care va aborda ediţia 2009-2010 a Ligii I: "După perioada de pregătire fizică voi vedea dacă voi rămâne la Steaua sau nu".

Fundaşul grupării din Ghencea a vorbit şi despre Ujpest, adversara Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Europa: "Ujpest este o necunoscută pentru noi, dar trebuie tratată cu atenţie. Se poate ca la meciul cu Ujpest să apară vreo surpriză, dar nu vreau să se întâmple aşa ceva şi în cazul nostru".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite