500.000 de euro pentru Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
500.000 de euro pentru Liga Europa
500.000 de euro pentru Liga Europa

Jucătorii pregătiţi de Cristian Dulca au promisă o primă consistentă în cazul calificării în grupele Ligii Europa.

Adrian Porumboiu, patronul echipei din Vaslui, este dispus să le ofere fotbaliştilor jumătate din banii care vin de la UEFA. „Jucătorii vor încasa jumătate din milionul de euro pe care îl vom primi de la forul european pentru calificarea în grupe. Avem şansele noastre în disputa cu grecii de la AEK Atena”, a declarat pentru „Adevărul” fostul arbitru internaţional.

Antrenorul Cristi Dulca se va baza în meciul cu grecii tot pe portarul Cristian Hăisan, cel care a greşit impardonabil în meciul cu FC Braşov. „Trebuia să-l folosesc pe Hăisan în campionat, întrucât Dusan Kuciak a primit o suspendare de o etapă în urma eliminării suferite la Nicosia. Sper ca Hăisan să se reabiliteze în partida cu AEK Atena. Meciul cu grecii este mult mai greu decât cel cu Omonia”, a afirmat Dulca, antrenorul care la 37 de ani şi câteva luni este cel mai mic din Liga I.

Grecii se antrenează la Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat că a acceptat solicitarea echipei AEK Atena de a se pregăti  în această seară pe terenul II din Complexul “Emil Alexandrescu”. Grecii vor ajunge la Iaşi cu avionul şi se vor caza la Hotel Europa.  AEK Atena va întâlni mâine, în deplasare, echipa FC Vaslui, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite