Euro-spionii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profitând şi de faptul că Liga I a fost întreruptă pentru a se pregăti acţiunea naţionalei, antrenorii şi oficialii echipelor care evoluează în Liga Europa au împânzit stadioanele Bătrânului Continent pentru a-şi urmări adversarii din play-off.

Concluziile? Formaţiile româneşti par a fi mari favorite. Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan (foto), consideră că Ianis Zicu e principalul pericol din tabăra celor de la ŢSKA Sofia. „Bulgarii n-au arătat mare lucru în meciul cu Lokomotiv, chiar dacă au bătut cu 2-1. Au probleme mari în defensivă, unde evoluează şi căpitanul lor, Todor Iancev, care are 35 de ani. În schimb, ŢSKA are jucători de atac excelenţi", a spus Răducan.

La rândul său, antrenorul celor de la Dinamo, Liviu Ciobotariu, a remarcat că ucrainenii de la Vorskla Poltava au şi ei o defensivă cam şubredă: „E o echipă masivă, cu fotbalişti puternici. Sunt bine organizaţi, încearcă să iasă din propriul teren printr-un joc rapid de pase şi se bat pentru fiecare minge. Au câte 25.000 de fani gălăgioşi la fiecare meci".

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a remarcat că Slask Wrocław este o echipă extrem de disciplinată.  „Polonezii nu sunt de speriat. N-au o construcţie deosebită, dar sunt periculoşi în momentul în care recuperează mingea", a explicat fostul selecţioner. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite