FOTBAL: Eugen Neagoe: "Un egal era mai echitabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, sâmbătă, după eşecul cu Unirea Urziceni, scor 2-3, că echipa sa a dominat meciul, mai ales în partea secundă, şi ar fi putut câştiga dacă nu rata atât de multe ocazii.

"A fost un joc frumos, cu ocazii multe, dar din păcate, fotbalul a fost nedrept. Am avut o posesie mai bună, mai ales în repriza a doua, am controlat jocul, ne-am dorit să câştigăm, dar am primit acel gol în ultimul minut", a spus Neagoe.

Acesta a explicat şi motivele pentru care a început meciul cu Wobay şi Trică pe banca de rezerve: "Am vrut să nu primim gol în prima repriză pentru că în partea secundă eram sigur că adversarul va avea mari probleme cu noi. Dacă la pauză meciul era egal, sunt convins că am fi câştigat".

Tehnicianul a vorbit şi despre conflictul pe care l-a avut pe tot parcursul meciului cu oficialii ialomiţeni. "Eu nu am avut niciun duel cu nimeni, că nu sunt de la circ. Nu eu am fost cel care a încins spiritele", a afirmat Neagoe.

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, nu a fost prezent la conferinţa de presă deoarece este suspendat, iar locul său a fost luat de secundul Dumitru Stângaciu. "Dumnezeu şi-a întors faţa către noi, e o victorie de moral înaintea meciului cu Rangers. Am întâlnit o echipă a Craiovei în faţa căreia nu mai câştigasem niciodată pe teren propriu. Ar fi bine să legăm câteva victorii la fel ca în sezonul trecut", a spus fostul portar, adăugând că "a fost greu fără Dan Petrescu şi Mihai Stoica pe bancă, alta ar fi fost atmosfera cu ei lângă noi".

Autorul primelor două goluri ale Unirii, Sorin Frunză, s-a declarat extrem de fericit pentru succesul obţinut şi i-a dedicat lui Onofraş una dintre reuşite. "Aşa a vrut Dumnezeu să se termine acest meci. Dacă nu era Bilaşco, se termina 2-2, dar am avut şi noroc. Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor, dar acolo sigur va fi un alt scenariu. Onofraş şi Bilaşco mi-au prezis că voi înscrie, iar unul dintre goluri i-l dedic prietenului meu Onofraş, care traversează o perioadă foarte grea", a opinat mijlocaşul.

Marius Bilaşco, cel care a marcat golul victoriei, consideră că importante sunt punctele obţinute: "A fost un meci dificil în faţa unei echipe foarte bune. E important că am câştigat, nu că am marcat eu. Acum ne gândim la meciul cu Rangers. Ne-am bucura să câştigăm şi să ne calificăm, dar şi un egal ar fi bun".

Campioana Unirea Urziceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, Universitatea Craiova, graţie unui gol marcat în prelungiri de Bilaşco, şi a obţinut prima victorie în Liga I după mai bine de o lună de pauză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite