Eugen Neagoe este noul antrenor al echipei FC Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Eugen Neagoe, a ajuns la un acord cu FC Drobeta Turnu Severin, urmând ca miercuri să semneze contractul cu gruparea mehedinţeană din Liga a II-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am bătut palma, cum se spune, cu cei de la Drobeta, ne-am înţeles asupra tuturor problemelor. Miercuri, mă voi prezenta la noul meu loc de muncă şi cred că atunci voi semna şi contractul. Nu cred că sunt probleme care să apară, aşa că ramân tot în Oltenia fotbalistică. Am avut, cum am mai spus, şi alte discuţii cu unele echipe, inclusiv cu câteva din Liga I din Cipru, dar am preferat să ramân acasă, mai ales că la Turnu Severin se vrea performanţă. Ne-am înţeles pentru perioada acestui retur, cu drept de prelungire din vară, în funcţie de obiectivul realizat. Dacă voi reuşi promovarea, cu siguranţă că datele problemei vor fi altele. Atât gruparea din Turnu Severin, cât şi eu, ca antrenor principal, ne dorim promovarea în prima ligă", a declarat Neagoe.

FC Drobeta se află pe locul al doilea în seria a II-a a ligii secunde, cu 31 de puncte, la trei puncte distanţă de liderul Apulum Alba Iulia. "Cred că promovarea Drobetei este posibilă, iar pentru mine, ca antrenor, este o provocare. Şi dacă vom reuşi sa ne atingem obiectivul cred că va fi un moment unic pentru noua echipă din Turnu Severin. În privinţa lotului, ramâne să discutăm despre eventualele modificări. Am vorbit, în principiu, despre unele probleme de lot", a mai spus Eugen Neagoe.

Neagoe va fi ajutat de Sebastian Moga (antrenor secund), Dan Racolţea (antrenor cu portarii) si Marius Dima (preparator fizic). Pregatirea echipei va începe joi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite