Eto’o face lumină: „Unii jucători i-au făcut felul lui Benitez!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegul lui Cristi Chivu de la Inter, Samuel Eto'o, i-a cerut iertare fostului antrenor al formaţiei, Rafael Benitez, demis înainte de Crăciun, explicând într-o emisiune televizată că jucătorii nu au „dat totul” sub ordinele sale.

„Ar trebui să-i cerem iertare lui Benitez: nu am dat tot ce puteam da. Singura noutate adusă de Leonardo este că el stă acum pe bancă”, a spus Samuel Eto’o, citat de Mediafax.

Într-o altă emisiune difuzată vineri, Samuel Eto’o a dezvăluit că o parte a vestiarului era împotriva lui Benitez, ceea ce ar fi condus la demiterea precipitată a antrenorului spaniol. „Ce eroare a făcut Benitez? Până la meciul cu Juventus (scor 0-0, disputat pe 3 octombrie), am jucat bine. Apoi, s-a întâmplat ceva în vestiar, despre care nu voi vorbi, şi s-a terminat cum s-a terminat”, a spus camerunezul.

Acesta a menţionat însă că nu s-a numărat printre cei care nu erau de acord cu Benitez. „Nu, eu nu «i-am făcut felul». Îl cunosc de când aveam 17 ani, am avut raporturi excelente cu el, este inutil să căutăm un vinovat. Însă unii i-au «făcut felul», cum se spune”, a mai spus Eto’o.

Unul dintre jucătorii la care face referire Eto’o este probabil şi românul Cristi Chivu, care a avut câteva dispute la vedere cu fostul antrenor de pe „Giusseppe Meazza”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite