Eto’o cu multe zerouri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eto’o  cu multe zerouri!
Eto’o cu multe zerouri!

Atacantul camerunez şi-a negociat la sânge contractul cu italienii de la Inter Milano. Folosit ca monedă de schimb în transferul lui Ibrahimovici la Barcelona, Samuel Eto’o nu concepe să aibă un salariu mai mic decât cel al suedezului.

„Am dat 30 de goluri în ultimul sezon din Spania, mai multe decât Ibrahimovici în Italia. De asemenea, am marcat de două ori în finale de Liga Campionilor, în timp ce Ibrahimovici era eliminat în optimi!”, au fost argumentele forte cu care Eto’o s-a prezentat ieri la negocierile cu preşedintele Interului, Massimo Moratti. Nu direct, ci prin intermediul procuratorului Jose Maria Mesalles.

Iniţial, milanezii îi oferiseră un salariu de nouă milioane de euro, însă Eto’o a cerut 12, adică exact suma din contractul lui Ibrahimovici la Milano!

Orgoliul africanului i-a determinat pe italieni să pluseze: 10,5 milioane de euro pe an, plus bonusuri de performanţă. Condiţii mai apropiate de pretenţiile lui Eto’o, aşteptat să-şi dea acordul definitiv în cursul serii de ieri sau, cel mai târziu, astăzi.

A tratat şi cu AC Milan!

Lipsa de scrupule a lui Eto’o în atingerea obiectivelor personale a fost dovedită şi de întâlnirea pe care agentul său a avut-o cu Ernesto Bronzetti, cel care coordonează transferurile la AC Milan, rivala locală a lui Inter. „Diavolii” caută şi ei un atacant, iar Eto’o s-a folosit de acest lucru pentru a deschide mai larg buzunarul lui Moratti.

Vrea 15 milioane şi de la Barcelona

Odată încheiate tratativele cu Inter, Eto’o se va întoarce la Barcelona. Pentru a se despărţi de catalani, nu însă fără pretenţii. 15 milioane de euro vrea camerunezul pentru un “la revedere” amiabil, agăţându-se de faptul că intră în ultimul an de contract! Abia atunci se va deschide drumul lui Zlatan Ibrahimovici către Barca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite