Eto'o, în conflict cu Roger Milla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Internazionale Milano, Samuel Eto'o, a fost deranjat de acuzaţiile fostului star, Roger Milla, şi ar putea refuza participarea la Cupa Mondială din Africa de Sud. Milla a spus despre fostul jucător al Barcelonei că nu îşi dă viaţa pentru echipa naţională.

"Samuel a câştigat multe trofee la Barcelona şi la Inter, dar la naţională se întâmplă ceva cu el. Parcă nu are aceeaşi motivaţie. Aştept să explice tuturor ce se întâmplă", a punctat Milla.

Reacţia fotbalistului de la Inter a venit imediat. "Merită să mă duc la Cupa Mondială?", s-a întrebat Eto'o pentru postul francez Canal Plus Sport. "Am câteva zile să mă gândesc, dar voi vedea dacă participarea mea este importantă, deoarece nu am nevoie de asta în cariera mea", a continuat acesta şi l-a atacat subtil pe starul Campionatului Mondial din 1990: "Milla ce a făcut?

Nu a câştigat Cupa Mondială, a jucat un sfert de finală (n.r. - în 1990) şi cu ce echipă? A avut una dintre cele mai bune echipe cu mari jucători în fiecare compartiment. Faptul că au cunoscut gloria la 40 de ani, nu le dă dreptul să vorbească. În cele din urmă te întrebi aceştia sunt oamenii mei? Sunt cu adevărat oamenii mei? Merită să mă merg la Cupa Mondială?".

Camerunul face parte din grupa E, alături de Olanda, Danemarca şi Japonia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite