Emeghara a dat muşchii jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeghara a dat muşchii jos
Emeghara a dat muşchii jos

Pentru a putea reveni pe teren după 582 de zile, nigerianul Stelei a adoptat o soluţie inedită. „Încă mă mai dor picioarele, dar dorinţa de a juca e mare“, a spus Emeghara duminică, după FC Snagov – Steaua, primul său meci de la revenirea pe gazon.

Titular în prima repriză a amicalului de la finalul cantonamentului de la Braşov, Emeghara pare ca un nou-născut. Aleargă, pasează şi driblează după o pauză de mai bine de un an şi jumătate, timp în care a suferit trei operaţii, două la genunchiul drept şi una la cel stâng.

„Adevărul“ a aflat cum a reuşit să se recupereze nigerianul, deşi mulţi nu-i mai dădeau şanse să joace vreodată. Văzând sensibilitatea meniscului extern, medicii au căutat motivul pentru care acesta cedează atât de des. Aceştia au aflat că masa musculară extrem de dezvoltată a jucătorului supune la o presiune fantastică picioarele.

Cum niciun tratament nu a dat roade, specialiştii i-au prescris africanului o metodă prin care să dea jos câteva kilograme, exclusiv din masa musculară. În aceste condiţii, genunchii nu mai sunt nevoiţi să suporte o greutate foarte mare. Astfel, Emeghara a reuşit să revină pe teren, medicii estimând că Ifeanyi nu va mai avea de suferit de acum încolo.

Stoichiţă a semnat

Mihai Stoichiţă este, începând de ieri, antrenorul Stelei cu acte în regulă. “A fost Argăseală pe la mine la palat, împreună cu Stoichiţă şi cu Panduru. Mihai a semnat un contract pe un an de zile, iar obiectivul său e clasarea pe unul dintre locurile 1-3”, a declarat ieri Becali.

Becali l-a făcut „idiot“ pe Balint

După ce Gabi Balint i-a trimis o scrisoare deschisă lui Gigi Becali prin care şi-a exprimat dezamăgirea faţă de felul în care latifundiarul conduce Steaua, patronul roş-albaştrilor a răspuns în stilu-i caracteristic: „Eu nu cred că Balint ar avea orientări sexuale anormale, eu doar am spus ceea ce bârfeau jucătorii. Viitorul Stelei e problema mea, pentru că eu sunt proprietar. Balint e doar un idiot, un nebun!”.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite