FOTBAL: Eliberarea lui Penescu, cerută de pe acoperisul Casei Presei Libere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Iulian Jugărean, patronul ziarului “Oferta de la A la Z” din Piteşti, s-a urcat astăzi, în jurul orei 11.30, pe una dintre terasele Casei Presei în semn de protest faţă de arestarea patronului echipei F.C. Argeş, Cornel Penescu.

Pompierii, ambulanţa şi poliţia au încercat să-l  convingă să coboare de pe clădire, însă bărbatul a refuzat, susţinând că Penescu nu reprezintă un pericol pentru România. “Nu vrea să coboare până nu va fi eliberat Penescu şi cere să vorbească neapărat cu Mircea Badea”,  a declarat Gheorghe Turcu, şeful secţiei Poliţiei Comunitare din cartierul Pajura.

Se pare că bărbatul nu e la primul protest pentru Penescu. “A mai protestat timp de o săptămână în faţa Palatului Cotroceni şi, pentru că nu a fost ascultat, a decis să se urce pe Casa Presei”, a mai declarat Gheorhe Turcu.

Bărbatul avea două pancarte pe care scria “Mircea Badea” şi “Penescu” şi flutura drapelul României pentru a atrage atenţia. La închiderea ediţiei, un negociator al Poliţiei Capitalei încerca să îl convingă să coboare. Bărbatul a refuzat ajutorul ambulanţei spunând că nu are nevoie de nimic, pentru că are deja apă şi ţigări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite