Elevii lui Balint îi suflă în ceafă lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au învins, ieri, fără drept de apel echipa antrenată de Cristiano Bergodi şi se menţin la trei puncte în spatele liderului. În cazul în care gruparea de pe Bega va primi cele şase puncte de penalizare înapoi, ar face un pas important spre câştigarea titlului de campioană.

Criticile aduse de Marian Iancu după meciul pierdut la Vaslui, scor 4-3, fotbaliştilor şi antrenorului Gabi Balint, se pare că i-au adus cu picioarele pe pământ pe Gigel Bucur şi compania.

Aceştia s-au impus fără drept de apel, ieri, pe „Dan Păltinişanu” prin golurile fraţilor Karamyan şi a lui Gigel Bucur şi nu le-au dat nicio şansă ieşenilor, care nu au arătat aceeaşi ambiţie ca în meciul din etapa trecută cu Dinamo. 

Degeaba a răguşit Cristiano Bergodi pe banca stadionului care speră să găzduiască meciurile din Ligă, din sezonul viitor. Toate incursiunile lui Cristea sau Bratu se opreau, după intervenţiile lui Cisovsky sau Luchin, doi fundaşi care au evoluat fără greşeală.

De asemenea, Dan Alexa a făcut un meci excelent, pasând decisiv şi la golul lui Gigel Bucur, care s-a distrat cu fundaşii adverşi pe toată durata partidei. Fraţii Karamyan au fost şi ei la înălţime în partida cu moldovenii, care au scăpat deocamdată de grijile retrogradării.

Gemenii care au debutat în Liga I la Rapid au deschis şi închis scorul pe tabela de marcaj. Pentru Timişoara urmează câteva dueluri de foc până la finalul campionatului, printre care se numără, meciurile cu Unirea Urziceni, Steaua dar şi întâlnirea directă cu liderul Dinamo.

În etapa următoare, jucătorii lui Gabi Balint se vor deplasa la Bistriţa, în timp ce ieşenii aşteaptă vizita celor de la Unirea Urziceni. Săptămâna viitoare, formaţia din Banat aşteaptă şi decizia de la TAS în ceea ce priveşte penalizarea de şase puncte primită din partea celor de la UEFA în turul campionatului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite